Duracell Electronics 2016 Batteries 2 stuks

DU0182
Bestel
  • Beschrijving

Duracell Electronics batterij LR44
Duracell is wat betreft marktaandeel 's werelds nummer één bedrijf en de leidinggevende fabrikant van hoogwaardige alkalinebatterijen. Het merk staat dan ook bekend om zijn betrouwbare kwaliteit. De Duracell Electronics batterijen garanderen dan ook lang mee te gaan. Ze kunnen echter niet opnieuw opgeladen worden. Dankzij de gebruikte Duralock-technologie blijven ongebruikte Duracell batterijen tot 10 jaar lang opgeladen.

Kenmerken Duracell Electronics batterij LR44
Deze Duracell Electronics LR44 knoop cel heeft een diameter van 11,6 millimeter bij een hoogte, inclusief zwembad, van 5.4 millimeter. Het aantal batterijen per verpakking is twee.

merk Duracell

Artikel model nummer LR44 / A76

Productomschrijving 2 batterijen van Duracell LR44 batterijen

Beschrijving van de fabrikant

Duracell elektronische batterijen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en bieden de betrouwbare kracht die u nodig heeft en verwacht van Duracell. Duracell biedt een breed scala aan speciale batterijen. Voor duurzaam gebruik, gebruik Duracell in al uw belangrijke apparaten. Duracell is 's werelds grootste producent van hoogwaardige batterijen. Duracell is van mening dat er geen grenzen zijn aan het potentieel van draagbare kracht - en streeft er altijd naar om innovatieve en efficiënte manieren te vinden om je leven te kunnen versterken.